Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Christian aan het woord

Wij stellen jullie graag voor aan onze service topper Christian!

Christian (Chris voor intimi) heeft de opleiding commercieel economie gevolgd aan de Hogeschool van Rotterdam en kwam 6 jaar geleden binnen bij PronkGroep als bewonersconsulent. Toen nog als bijbaantje, maar via relatiebeheerder en assistent service coördinator doorgegroeid naar fulltime service coördinator van Bevico.

Op welk project ben jij het meest trots?

Als service coördinator probeer je met name je team optimaal te laten functioneren. Ik geloof er heilig in dat je door samenwerking meer voor elkaar kan krijgen dan de optelling van het individu. Een prettige werksfeer met een positieve energie draagt hier ook zeker aan bij. Ik ben er dan ook enorm trots op dat we een steeds beter functionerende service afdeling aan het creëren zijn. Dit start volgens mij met een positieve mindset en het goed luisteren naar de feedback vanuit het team.

Waar kijk jij naar uit als je naar werk gaat?

Als medewerker van de service afdeling ontkom je er niet aan dat zaken anders lopen dan dat je op voorhand gepland had. Dit vraagt om flexibiliteit om een probleem toch op te lossen. Deze flexibiliteit, in combinatie met het creëren van nieuwe oplossingen voor de lange termijn, geeft mij een voldaan gevoel.

Wat heeft Bevico voor jou betekend in je loopbaan?

Bevico heeft enorm veel voor mij betekend. Ik kwam als student binnen en had nog weinig werkervaring. Door middel van het invullen van diverse functies heb ik mezelf kunnen ontwikkelen. Het is fantastisch om te zien dat Bevico zo’n mooie groeicurve heeft, want in de 6 jaar die ik er nu werk zijn we uitgegroeid tot marktleider. Super om dat dagelijks van dichtbij mee te mogen maken.

Wat beteken jij voor Bevico?

Net als dat Bevico de afgelopen 6 jaar flink is gegroeid, ben ik dat uiteraard ook. Mijn leiderschapsstijl valt te omschrijven als een ondersteunende stijl. Dan is het fijn dat je voldoende ervaring hebt in de taken die uitgevoerd worden door de collega’s die je aanstuurt. Ondertussen behoor ik tot de meer ervaren binnendienst collega’s. Best mooi om dit mee te mogen maken, ondanks mijn 29 jaar.

Hoe beschrijf je de sfeer binnen Bevico?

Sfeer is voor mij meer een momentopname. De cultuur binnen een bedrijf is voor mij belangrijker, dit bepaalt namelijk hoe je als bedrijf met extreme sfeervormen omgaat. De cultuur binnen Bevico valt te omschrijven als direct, saamhorig én we leggen de lat hoog met elkaar. De afgelopen tijd maken we bij Bevico ook stappen als onderdeel van de PronkGroep. Zo komen we collega’s van andere entiteiten steeds vaker tegen, óók buiten het werk om tijdens andere activiteiten.

Christian legt, samen met een monteur, de materialen klaar voor de volgende dag.

Met welke collega’s en bedrijven werk je vaak samen?

Uiteraard met mijn collega’s op de service afdeling, vanuit deze afdeling wordt mijn functie ook ingevuld. Als afdeling komen we Roveco, Biemond Elektro en Rochema bij gezamenlijke opdrachtgevers weleens tegen.

Binnenklimaat is een breed begrip binnen onze organisatie. Hoe zie je dit terug in je werk?

Wat opvalt bij de service afdeling is dat de storingen steeds vaker bestaan uit storingen aan een vraag gestuurd systeem. Dit kan CO2 gestuurd of vocht gestuurd zijn. De sensoren die de vraagsturing bepalen zijn erg storingsgevoelig. Des te fijner om de storingen aan deze systemen zo snel mogelijk op te lossen voor de gebruiker.

Hoe maak jij gezond binnenklimaat?

De monteurs in de buitendienst zorgen fysiek gezien voor het gezonde binnenklimaat bij onze opdrachtgevers. Het informeren van gebruikers en het bewust maken van een gezond binnenklimaat zijn echter ook steeds vaker terugkerende kwaliteiten. Dit zijn kwaliteiten die de binnendienst ook zeker beheerst. Waar een aantal jaar geleden een ventilatie systeem “gewoon” gerepareerd diende te worden zijn we nu als PronkGroep aan het verschuiven naar de rol van ambassadeurs van het gezonde binnenklimaat.

Werken bij PronkGroep

Hoe pak jij het aan?

PronkGroep daagt toptalent graag uit. Bij ons heb je de vrijheid om jezelf elke dag beter te maken, verder te leren en je kwaliteiten te verbeteren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws