Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Verwarming

Thuiskomen is een warm gevoel

Onze missie bij Roveco, onderdeel van PronkGroep, is het installeren van een goede rookgasafvoer in elke woning of woongebouw. Wij willen het overlijden door het inademen van koolmonoxide voorkomen.

Wij gaan voor comfortabel en veilig

Nederland elke dag een beetje veiliger maken. Dat is onze dagelijkse missie bij Roveco. Als installateur van verwarming en rookgasafvoer komen we dagelijks in veel bedrijven en woningen. Daar zorgen we voor veilige installaties en gedegen onderhoud. Met comfort en veiligheid als gevolg. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Vraag je je af welke cv-ketel je moet hebben? Wij helpen je kiezen.

Doe de ketelkiezer
Montage en renovatie

Voor een veilige installatie

Een veilige verwarmingsinstallatie of rookgasafvoer begint bij de juiste installatie of renovatie. Voor elke opdracht inspecteren wij eerst de woning of het pand. Daarna brengen wij advies uit over de meest comfortabele, veilige én duurzame installatie. Zo weet je zeker dat jouw montage of renovatie professioneel gebeurt.

Onderhoud

Voorkom ongewenste situaties

Als u een installatie niet regelmatig laat onderhouden, verliest deze haar rendement en kunnen lekkages in de rookgasafvoer ontstaan. Door deze lekkages kan koolmonoxide in de woning vrijkomen. Dit heeft bij inademing zeer ernstige lichamelijke gevolgen en kan zelfs fataal aflopen. Zorg voor regelmatig onderhoud. Vraag onze experts om advies over de frequentie van jouw onderhoud.

Verbeter ook jouw installaties

Bespreek de opties

Onze adviseurs denken graag met je mee. Welke verbeteringsoptie past het beste bij jouw verwarmingsinstallaties? Laat je adviseren in een persoonlijk gesprek.

Gemakkelijk en snel

De voordelen op een rijtje

 

  • Voor iedere installatie een passende strategie
  • Advies op maat van onze adviseur
Vraag een adviesgesprek aan

Veelgestelde vragen