Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Woningbouwverenigingen

Jouw woningen verdienen maatwerk

Woningbouwverenigingen moeten de woningen steeds meer en beter verduurzamen. Iedere woningbouwvereniging biedt haar bewoners unieke mogelijkheden die eigen oplossingen nodig hebben. Of je dit voor een complex, complete wijk of het volledige woningbezit zoekt. PronkGroep helpt je daarbij graag.

Warmtevraag

Maatwerkoplossingen

PronkGroep ontwikkelt maatwerkoplossingen die passen bij problemen waar woningbouwverenigingen tegenaan lopen. Een gezond binnenklimaat bezit een juiste ventilatie, verwarming en elektra. We voorzien je woningbezit van de beste oplossingen voor het vraagstuk. Door het maatwerk wat wij leveren en onze goede service ontzorgen wij je volledig, zodat je bewoners kunnen genieten van een gezond binnenklimaat.

Volledig ontzorgd

Wij bieden betrouwbare oplossingen aan die technische vraagstukken oplossen. Zonder daarbij het financiële plaatje uit het oog verliezen. De beste oplossingen komt niet zomaar uit de lucht vallen. Onze technische adviseur komen graag langs op locatie om de vraag goed in beeld te brengen. Door als totaalinstallateur naar het vraagstuk te kijken weten we precies wat er speelt. Dit scheelt in de communicatie richting verschillende installateurs doordat we alles onder één dak hebben. We ontzorgen je bij iedere stap in het proces, van voorbereiding tot oplevering. We gaan graag met je in gesprek.

> Vraag een adviesgesprek aan

PronkGroep biedt totaaloplossingen

Wij denken graag met je mee

Bij het betrekken van verschillende installateurs is overzicht houden belangrijk. PronkGroep biedt kennis van verwarmen/verkoelen, ventileren en elektra. Middels onze uitgebreide service en projectenafdeling zorgen wij voor een juiste communicatie richting je bewoners. Zo ontzorgen wij je volledig.

De warmtetransitie

PronkGroep komt met de oplossing

 

  • Van voorbereiding en inventarisatie tot technische oplevering en bewonerscommunicatie
  • PronkGroep denkt mee, draagt aan, ontzorgt en installeert de nieuwe installaties
Een adviesgesprek aanvragen