Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Van monteur naar projectleider

Zes jaar geleden ben ik begonnen bij Ventius, een onderdeel van de PronkGroep, als monteur. Ik durf wel te zeggen dat ik hier enorm gegroeid ben. Onlangs kreeg ik de kans om te starten als Projectleider, een nieuwe rol binnen het vertrouwde terrein van de ventilatietechniek. Elke dag is een nieuw avontuur, een kans om te groeien, te inspireren en te verbeteren.

Buiten mijn werk ben ik een liefhebber van het onverwachte. Of het nu gaat om het ontdekken van nieuwe hobby’s, het verkennen van de natuur of gewoon genieten van goede muziek.

Geen dag is hetzelfde

Mijn dag begint altijd met een stevige kop koffie van Gio Coffee om de dag goed te beginnen! Daarna bespreek ik samen met de monteurs de plannen voor de dag. Zo zorgen we ervoor dat iedereen op één lijn zit en weet wat er die dag moet gebeuren. Samen zorgen we ervoor dat alle benodigde materialen worden meegenomen. De rest van mijn dag volg ik mijn agenda en houd ik ondertussen met het team alle ballen hoog. Dat is juist wat mijn functie als Projectleider zo leuk maakt: geen dag is hetzelfde!

Werken bij PronkGroep

Hoe pak jij het aan?

PronkGroep daagt toptalent graag uit. Bij ons heb je de vrijheid om jezelf elke dag beter te maken, verder te leren en je kwaliteiten te verbeteren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws