Werken bij PronkGroep

Wij zijn Pronk Groep, experts op het gebied van het binnenklimaat. Door het streven naar een hoge klanttevredenheid en constant te innoveren proberen wij continue onze concurrenten een stapje voor te zijn. Onze klantenkring bevindt zich hoofdzakelijk in de sociale woningbouw waarbij ons werkgebied landelijk is met, vestigingen in Barendrecht, Bergschenhoek en Amsterdam.

Op dit moment hebben wij één vacature open staan. Bij Rochema zijn we op zoek naar een ervaren, commerciële bedrijfsleider. Stuur jouw motivatiebrief plus cv naar . Wij proberen binnen twee weken op uw sollicitatie terug te komen.

Ervaren commerciële bedrijfsleider (m/v) – BERGSCHENHOEK
Als bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsactiviteiten van Rochema. De kansen die jij in ons marktsegment ziet wil je graag verzilveren. Je benadert potentiële klanten met ons dienstenpakket aan oplossingen. Samen met de werkvoorbereider zorg je voor een goede voorbereiding van de werken.
Vacature bedrijfsleider

Interesse?

Interesse in deze functies? Mail dan naar onderstaand e-mailadres met jouw cv. Voor vragen of aanvullende informatie:

Rochema t.a.v. Job Doornbosch
Telefoon: 088-4009 521
Email: 

NEEM DIRECT CONTACT OP MET PRONKGROEP

Door een bundeling van expertises kunt u elke vraag rondom het binnenklimaat aan ons stellen. Onze relatiebeheerders gaan graag met u in ons gesprek.

Een schoon, veilig en comfortabel binnenklimaat? Bij PronkGroep vind je alle kwaliteit onder één dak.