Werken bij PronkGroep.

Wij zijn Pronk Groep, experts op het gebied van het binnenklimaat. Door het streven naar een hoge klanttevredenheid en constant te innoveren proberen wij continue onze concurrenten een stapje voor te zijn. Onze klantenkring bevindt zich hoofdzakelijk in de sociale woningbouw waarbij ons werkgebied landelijk is met, vestigingen in Barendrecht en Amsterdam.

Op dit moment hebben wij één vacature open staan. Wij zijn op zoek naar een junior verkoper. Stuur jouw motivatiebrief of een kort filmpje plus cv naar info@pronk-groep.nl. Wij proberen binnen twee weken op uw sollicitatie terug te komen.

Junior verkoper (m/v)
Als junior Verkoper ben je verantwoordelijk voor het klantcontact met (koel)installateurs, VvE-beheerders en eindklanten (horeca, hotels etc.). Ook ga je je bezig houden met de acquisitie van woningcorporaties in regio’s West- en Midden-Nederland. Je kan direct aan de slag als bij onze verkoopafdeling en je zal bij de start intensief worden begeleid door een senior-collega. Zo word je ingewerkt en zal je uiteindelijk zelfstandig op pad gaan als ambassadeur van ons bedrijf.
⇒ Vacature junior verkoper

Interesse?

Interesse in deze functies? Mail dan naar onderstaand e-mailadres met jouw cv. Voor vragen of aanvullende informatie:

Pronk Groep t.a.v. Nathan van Helden
Telefoon: 088-4009 500
Email: info@pronk-groep.nl

NEEM DIRECT CONTACT OP MET PRONKGROEP

Door een bundeling van expertises kunt u elke vraag rondom het binnenklimaat aan ons stellen. Onze relatiebeheerders gaan graag met u in ons gesprek.

Een schoon, veilig en comfortabel binnenklimaat? Bij PronkGroep vind je alle kwaliteit onder één dak.