Werken bij PronkGroep.

Wij zijn Pronk Groep, experts op het gebied van het binnenklimaat. Door het streven naar een hoge klanttevredenheid en constant te innoveren proberen wij continue onze concurrenten een stapje voor te zijn. Onze klantenkring bevindt zich hoofdzakelijk in de sociale woningbouw waarbij ons werkgebied landelijk is met, vestigingen in Barendrecht en Amsterdam.

Op dit moment hebben wij één vacature open staan. Wij zijn op zoek naar een key accountmanager ventilatietechniek. Stuur jouw motivatiebrief of een kort filmpje plus cv naar info@pronk-groep.nl. Wij proberen binnen twee weken op uw sollicitatie terug te komen.

Key accountmanager ventilatietechniek (m/v)
Ter uitbreiding van ons team in Barendrecht en Amsterdam zijn wij op zoek naar een gedreven key accountmanager in de ventilatietechniek. Je richt je op woningcorporaties, grotere installateurs en VvE-beheerders. Hierbij ligt zowel een focus op het generen van nieuwe klanten als het onderhouden van bestaande relaties.
⇒ Vacature key accountmanager ventilatietechniek

Interesse?

Interesse in deze functies? Mail dan naar onderstaand e-mailadres met jouw cv. Voor vragen of aanvullende informatie:

Pronk Groep t.a.v. Nathan van Helden
Telefoon: 088-4009 500
Email: info@pronk-groep.nl

NEEM DIRECT CONTACT OP MET PRONKGROEP

Door een bundeling van expertises kunt u elke vraag rondom het binnenklimaat aan ons stellen. Onze relatiebeheerders gaan graag met u in ons gesprek.

Een schoon, veilig en comfortabel binnenklimaat? Bij PronkGroep vind je alle kwaliteit onder één dak.