Woonoplossingen voor woningbouw.

Wilt u resultaatgericht samenwerken voor het beste binnenklimaat? Dan bent u bij PronkGroep aan het juiste adres voor woonoplossingen voor woningbouw. Wij hebben alle kwaliteit onder één dak om een gezond, veilig en comfortabel binnenklimaat te creëren waarbij resultaatgerichtheid voorop staat. Voor woningbouw kunnen zij inspectie, onderhoud, renovatie en installatie van ventilatie, elektrotechniek, airconditioning, verwarming en rookgasafvoer uitvoeren.

PronkGroep is gespecialiseerd in renovatie en is meer dan een onderaannemer met de juiste kennis. Door een lange termijn partnership weten zij gezamenlijk concrete resultaten te behalen op het gebied van onder andere kostenreductie voor de opdrachtgever, lage storingsgraad, snelle afhandelingstijd, hoog percentage first time fixed en een hoge klanttevredenheid. Van zowel de opdrachtgevers als haar bewoners.

Bevico heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van service en onderhoud van mechanische ventilatie bij zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Door haar grote aantal klanten binnen deze branche weten zij precies wat er speelt bij woningcorporaties en haar huurders.

Biemond Elektro zorgt ervoor dat u niet met storingen zit. Van beveiligingscamera’s tot meterkasten, Biemond elektro kan een breed aantal elektrotechnische installaties voor consumenten, bedrijven en woningbouw onderhouden, renoveren en installeren.

Roveco, expert op het gebied van rookgasafvoer- en verwarmingsinstallaties, realiseert een veilige installatie in woningen en woongebouwen. Daarnaast zorgen zij voor toegevoegde waarde door samen met de opdrachtgever ambitieuze doelstellingen te behalen.

Aircoplan garandeert de meest efficiënte en energiezuinige airconditioning installatie die de markt kan bieden. Door middel van een breed aantal oplossingen kunnen zij elke ruimte koelen of verwarmen tot een comfortabele temperatuur.

Bevicode®: uniek in de branche

Met ons unieke Bevicode® systeem, waarbij alle installaties worden voorzien van een barcode, worden op afstand alle installatie- en onderhoudsspecificaties van inmiddels tienduizenden woningen digitaal bijgehouden. Niet alleen hebben we hierdoor een waardevolle database aan informatie voor onze productontwikkeling, we kunnen ook direct inzage geven in de prestaties van ons bedrijf en de installaties richting onze opdrachtgevers.

Het Bevico Planning Systeem® (BPS) kan projecten tot en met uitvoering en definitieve afhandeling volgen. BPS® bevordert een verhoging van efficiëntie, waarvan zowel opdrachtgever, huurder als Bevico profiteren. Met het BPS® is het voor u als opdrachtgever eenvoudig om inzicht te verkrijgen in de status en voortgang van de werkzaamheden. D it geldt ook voor de ‘niet thuis’-adressen en ingeplande 2e bezoeken. Adressen voor de 2e bezoeken worden door het systeem automatisch ingepland en aangeschreven.

Woonoplossingen voor woningbouw

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening voor woningbouw en utiliteit? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak waarin we u alles kunnen vertellen over onze resultaatgerichte oplossingen.