Werkoplossingen voor bedrijven.

Wat is het effect van schone lucht op de werkvloer. Heeft u zich die vraag weleens gesteld? Bij PronkGroep doen we dit dagelijks, want ‘schone lucht’ is een van de belangrijkste factoren voor een goed werkklimaat. Onze werkoplossingen voor bedrijven bieden uitkomst.

Vaak gaat dit pas opvallen als er iets mis is. Op het moment dat uw werknemers, cliënten of bezoekers klachten krijgen. Hoofdpijn, concentratieproblemen of erger. U doet er alles aan om uw werknemers gezond te houden, met ergonomisch meubilair en goede verlichting. Hun gezondheid wordt echter bedreigd door een onzichtbaar gevaar: verontreinigde lucht. Een slecht onderhouden luchtbehandeling systeem blaast constant stofdeeltjes, ziektekiemen en bacteriën de werkruimte in. Uw mensen kunnen zich minder goed concentreren. In het ergste geval krijgen zij een allergische reactie of lopen ze een infectie op. Een goed luchtbehandelingsysteem garandeert een binnenklimaat waarin mensen zich fit en energiek voelen. Het draagt bij aan een hogere productiviteit en minder verzuim.

Rochema, onderdeel van PronkGroep, is gespecialiseerd in onderhoud van water- en luchtgekoelde systemen in kantoorpanden, winkelcentra, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, scholen en universiteiten. In onze samenwerking met klanten onderhouden we niet alleen, we kijken vooruit naar de toekomst waarbij resultaatgerichtheid centraal staat.

Wilt u meer informatie over gezond binnenmilieu, nu en op lange termijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak waarin we u alles kunnen vertellen over onze resultaatgerichte oplossingen.