PronkGroep Logo

Innovatieve ventilatiekanalen

Een bedrijf beïnvloedt op verschillende manieren onze maatschappij. Goedschiks of kwaadschiks, dat is aan het bedrijf zelf. Wij vinden het belangrijk een positieve bijdrage aan de maatschappij en het behoud van onze aarde te leveren.

Duurzaamheid en innovatie

Daarom zijn wij zeer selectief in onze materiaalkeuze en optimaliseren wij voortdurend de verschillende bedrijfsprocessen.

Daarnaast geloven wij dat middels innovatie de installatiebranche grote stappen kan maken. Zo hebben wij onze eigen Bevicode® en steunen wij zoveel mogelijk andere bedrijven die innovatieve producten op de markt zetten.

Innovatie in ventilatiekanalen

Implementatie van innovatieve ventilatiekanalen bij nieuwbouwproject Bergstaete

Climate recovery is zo een bedrijf dat de huidige markt op zijn kop kan zetten. Zij bieden geïsoleerde kanalen als alternatief op de spiro kanalen. De geïsoleerde kanalen worden grotendeels gemaakt van gerecycled glas en zand. Zoals hierboven te zien is kunnen zij opgevouwen worden waardoor 90 meter kanaal op één pallet vervoerd kan worden. Deze kanalen zijn veel lichter dan hun metalen concurrenten en (daardoor) sneller te monteren/vervangen. Dit resulteert in een goedkoper proces en een lagere werkdruk van de monteurs.

Meer informatie over deze kanalen? Kijk eens op http://www.climaterecovery.com/nl/

Geïsoleerde ventilatiekanalen vs. traditionele spiro kanalen

Over PronkGroep

Bij PronkGroep kunt u terecht voor alles rondom een gezond, veilig en comfortabel binnenklimaat. Wij installeren, onderhouden en renoveren airconditioning, ventilatie, rookgasafvoer, verwarming, elektrotechniek en klimaatinstallaties.Lees meer over PronkGroep