Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Kirsten aan het woord

“De afwisseling in werkzaamheden houdt het dynamisch”, vertelt Kirsten Kornet. De administratief medewerkster bij Biemond Elektro werkt ondertussen 1,5 jaar binnen PronkGroep. Een korte periode waarin ze tijdens haar werkzaamheden al veel verschillende taken heeft kunnen uitvoeren. Iets waar ze erg blij mee is. Ze houdt er normaal gesproken niet van om in het middelpunt van de belangstelling te staan, maar voor de rubriek ‘Collega aan het woord’ maakt ze graag een uitzondering.

Afwisselend

Geen enkele dag is hetzelfde, vertelt Kirsten. “Op het moment dat ik naar werk rij kijk ik het meest uit naar de afwisseling van de dag. Naast de standaard werkzaamheden die ik dagelijks op de planning heb staan, komen vaak genoeg uitdagingen welke gelijk opgelost moet worden. Hierdoor wijzigt de planning van de monteurs of zijn de bestelde artikelen niet geleverd. Dan krijgen die werkzaamheden toch voorrang.” Tussen de uitdagingen door is Kirsten voornamelijk bezig met de planning van de monteurs, urenregistratie en facturatie. “Op maandag en dinsdag staan standaard het verwerken van de uren van de monteurs en een deel van de facturatie op de planning.” Daarnaast zet ze retourorders klaar en ondersteunt ze de projectleiders bij de nodige administratieve handelingen.

Samenwerken

Als administratief medewerkster helpt ze zowel de projectleider als monteurs bij hun dagelijkse werkzaamheden. Om tussen de leidinggevende en uitvoerende kant te staan is goed samen werken ontzettend belangrijk. “Op dit moment zijn we bezig met een groot project waarbij we de elektra in mutatiewoningen controleren, vervangen en aanbrengen. Aangezien we op korte termijn de beschikbare woningen binnenkrijgen moeten we snel handelen. Het is mooi om te zien als je dan een slag maakt, dat dit door iedereen wordt opgepakt en we elkaar daarbij helpen.”, verteld Kirsten enthousiast.

Er heerst binnen Biemond en PronkGroep een hele prettige amicale sfeer. Het is een fijn team om mee te werken. Waar nodig proberen we elkaar te helpen.

Kirsten Kornet

Dat samenwerken een belangrijk thema is binnen PronkGroep blijkt uit de vele verschillende onderdelen die vallen binnen de groep. “Binnen Biemond en de entiteiten van PronkGroep werken we eigenlijk met iedereen samen. Als administratief medewerkers hebben we regelmatig intern contact over lopende zaken. Ook gaan onze elektromonteurs langs bij projecten van AircoPlan voor de elektra van aircosystemen en op een aantal grote projecten werken we veel samen met de ventilatiemonteurs van Bevico. Monteurs van verschillende entiteiten van de PronkGroep op één project is dus zeker geen uitzondering. Alle planningen moeten juist op elkaar zijn afgestemd. Mijn taak om dat in goede lijnen te laten lopen en samen met mijn collega’s van de andere takken de juiste mensen op de juiste plekken te krijgen.”

Leergierig

Eind vorige eeuw is Kirsten gestart met een administratieve MBO opleiding om daarna nog een MBO opleiding management assistent te voltooien. Sindsdien is ze continu blijven groeien en leergierig naar nieuwe dingen. “Onlangs ben ik weer de schoolbanken ingekropen en heb ik een HBO-module projectmanagement succesvol afgerond. De dingen die ik daar heb geleerd kom ik nu dagelijks tegen tijdens mijn werkzaamheden.”, aldus Kristen.

Door het gebruik van nieuwe administratieve systemen blijven de dagelijkse werkzaamheden haar nog steeds uitdagen: “We werken sinds enkele maanden met een nieuw planningsprogramma. Waar ik voorheen alles op de automatische piloot deed, vraagt het nu wel wat extra concentratie. Je merkt bij zowel mijn collega’s als ik dat het al een stuk makkelijk gaat dan in het begin. We helpen elkaar als we er niet uitkomen en leren elke dag weer nieuwe dingen over het programma.”

Werken bij PronkGroep

Hoe pak jij het aan?

PronkGroep daagt toptalent graag uit. Bij ons heb je de vrijheid om jezelf elke dag beter te maken, verder te leren en je kwaliteiten te verbeteren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws