PronkGroep

Stap met ons mee in een betoverende kerstsfeer op zaterdag 16 december en laat je omarmen door de warmte en gezelligheid van de feestdagen!

Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom om op eigen tempo het betoverende winterwonderland van Diergaarde Blijdorp te ontdekken. De magie begint pas echt om 17.30 uur, wanneer we samenkomen in de sfeervolle terraszaal. We verwachten dat je uiterlijk om 18.15 uur binnen bent om samen met ons de avond te starten.

Een warm welkom staat je te wachten, gevolgd door de opening van onze betoverende foodmarket. Hier toveren onze koks met de meest prachtige ingrediënten een heerlijke maaltijd tevoorschijn, en kun je genieten van de betoverende sfeer met een hapje en een drankje in je hand.

Tijdens de foodmarket krijg je ook de kans om je eigen kerstpakket samen te stellen op onze betoverende kerstmarkt.

Zodra de food- en kerstmarkt zijn gesloten, gaat vanaf 21.00 uur de dansvloer open. Dus, trek je dansschoenen aan en laat de betoverende klanken je voeten leiden! Deze magische avond wil je echt niet missen. We zien je graag stralen in onze betoverende kerstwereld op 16 december!

Klik op 'Aanmelden' en maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol warmte, gezelligheid en betovering! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons feestelijke winterparadijs. 🌟

🎄 Meld je aan voor het Feest! 🎄

Naam(Vereist)