Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Fleur aan het woord

Fleur, onze duizendpoot van Roveco & Aircoplan

De lieve, altijd lachende Fleur is haar carrière gestart in de verzekeringsbranche. Van de eenzijdigheid wilde ze graag af en ging op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zo kwam ze vier jaar geleden ‘via via’ bij PronkGroep terecht. Dit blijkt een hele goede switch te ze zijn, want Fleur heeft het enorm naar haar zin in haar functie. Uiteraard zijn wij ook heel erg blij met Fleur! WinWin

Welke werkzaamheden vind jij het leukst en waar ben je het meest trots op?

Dit is een moeilijke vraag waar ik eigenlijk geen antwoord op kan geven. Ik vind alles erg leuk om te doen, dus kan ik niet één ding kiezen. Als ik dan toch moet kiezen, vind ik het leukst om alles te doen; het ene moment ben ik bezig met een bewoner te helpen via de telefoon, daarna maak ik offertes aan de hand van de opnames van de projectleider en hierna ga ik verder met de onderhoudsplanning. Ik ben binnengekomen zonder enige ervaring als administratief medewerker, daarom ben ik enorm trots op wat ik nu allemaal doe. Ik factureer, maak offertes, regel van alles en nog wat en ondersteun Marco (van Dam) waar nodig.

Waar kijk jij naar uit als je thuis wegrijd, richting jouw werk?

Een dag van tevoren weet ik al wat er op de planning staat. Zo weet ik ’s morgens al wat ik die dag ga doen. Ik functioneer het best als mijn dagplanning lekker vol staat. Dan weet ik zeker dat het een gezellige, drukke dag tegemoet ga!

Wat hebben AircoPlan en Roveco betekend voor jou?

In mijn dagelijkse taken heb ik gemerkt dat het meer geordend is geworden. Van nature heb ik dit sowieso al. Nu hou ik er nog meer van als alles geregeld en afgevinkt is! Je mag het best een tikkie autistisch noemen, maar het werkt. Ook heb ik het programma Exact leren kennen en kan ik inmiddels aardig uit de voeten met Excelbestandjes. Lijstjes zijn helemaal mijn ding geworden.

Hoe beschrijf je de sfeer binnen AircoPlan en Roveco?

We zijn een leuk team en kunnen fijn samenwerken, de sfeer is goed! Wat ik ook enorm belangrijk vind, is dat je wat voor elkaar over hebt; elkaar kunt helpen waar nodig. Dit is iets wat ik zeker terug zie bij ons. Zo zie ik projectleiders monteurs helpen bij het inladen van hun bussen en ondertussen brengen mijn collega’s in de buitendienst mij kennis bij over de systemen die we plaatsen. Zo helpen we elkaar en praten we ondertussen ook nog over van alles en nog wat.

Fleur is van grote waarde bij het pand van PronkGroep, hier in Bergschenhoek, door alle werkzaamheden die zij voor een ieder uit handen neemt!

Marco van Dam, projectleider Aircoplan

Met welke collega’s en bedrijven werk je vaak samen?

Met AircoPlan werken we samen met zowel de ventilatie, verwarming als elektra tak. Dat is wat ik zo mooi vind aan de PronkGroep, je kunt elkaar ondersteunen en helpen waar nodig. Zo heb ik ook al meerdere foto’s gezien van verschillende PronkGroep bussen op een werkplaats. Iedereen heeft zijn eigen expertise, maar toch helpen we elkaar als we in dezelfde woning aan de slag zijn.

Binnenklimaat is een breed begrip binnen onze organisatie. Hoe zie je dit terug in je werk?

Wij maken mensen blij door bij te dragen aan een ‘coole’ zomer. Op het moment dat het buiten heel warm is, kan er doorgewerkt worden in een koel kantoor of lekker worden geslapen in een koele slaapkamer. Iets wat bij veel mensen niet direct naar boven komt; in de winter zorgt een airco ervoor dat het lekker warm is in een woning of kantoor. We vertellen dit waar het maar kan en volgens mij gaat dat heel goed. Zeker met de problemen rondom het gas zie je dat hier steeds meer vraag naar is.

En als allerlaatste, wat is jouw motto?

C’est la vie!

Werken bij PronkGroep

Hoe pak jij het aan?

PronkGroep daagt toptalent graag uit. Bij ons heb je de vrijheid om jezelf elke dag beter te maken, verder te leren en je kwaliteiten te verbeteren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws