Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Een warmtepomp nog duurzamer maken?!

Steeds vaker zien wij dat warmtepompen toegepast worden, zowel privé als bedrijfsmatig. Bij het constateren van deze trend krijgen wij een brede glimlach op het gezicht. Sinds het begin van onze organisatie heeft duurzaamheid onze aandacht.

De levensduur en het rendement van een warmtepomp verlengen

Om nog meer uit jouw warmtepomp te halen adviseren wij het aanbrengen van een kwaliteitscoating. Het aanbrengen van een kwaliteits-condensorcoating beschermt de lamellen van de condensors in jouw installatie. Wanneer zij niet gecoat zijn zullen zij door milieu- en weersinvloeden oxideren en uiteindelijk verteren. Daarnaast verlies je ook nog eens rendement op een installatie die niet behandeld is. Een behandelde installatie gebruikt namelijk minder energie en levert zo een hoger rendement op. Onze eigen Surfacid® oppervlaktebehandeling geeft gegarandeerd de hoogste mate van bescherming. Deze coating is al ruim 40 jaar in gebruik en heeft in de praktijk vaak zijn effectiviteit bewezen. Zo krijgt je dus een langere levensduur en een hoger rendement op jouw installaties. Meer informatie over het coaten?

Klik hier om de folder te bekijken

Voorbeeld van een warmtepomp

Naast het coaten van condensors in warmtepompen kunnen ook de warmtewisselaars van de volgende installaties door middel van coating worden beschermd:

1. Drycoolers
2. Chillers
3. Batterijen
4. Condensors van koelunits

Onze oplossingen

Naast het coaten kunnen wij ook:

– Luchtbehandelingskasten onderhouden en renoveren
– Ventilatiekanalen reinigen en desinfecteren
– Brand- roetschade reinigen
– Verschillende soorten inspecties uitvoeren.

Klik hier voor alle oplossingen

Wilt je graag meer weten over de voordelen van het coaten? Bel dan naar 088 4009 700 of stuur een mail naar info@rochema.nl.

Werken bij PronkGroep

Hoe pak jij het aan?

PronkGroep daagt toptalent graag uit. Bij ons heb je de vrijheid om jezelf elke dag beter te maken, verder te leren en je kwaliteiten te verbeteren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws