Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Verwarming

Thuiskomen is een warm gevoel

Elke bewoner laten genieten van de juiste temperatuur. Dat doen we bij Onnink. Al bijna 100 jaar zijn we gespecialiseerd in verwarmingstechniek: centrale verwarming en warmtevoorziening.

Deskundig en open

Gericht op comfort, veiligheid en duurzaamheid installeren wij alleen de beste cv-ketels. Onze ketels worden door gecertificeerde monteurs geïnstalleerd. Hierdoor garanderen wij dat je van een comfortabele en veilige woning geniet.

Vraag je je af welke ketel je moet hebben? Wij helpen je kiezen.

Doe de KetelKiezer
De perfecte cv-ketel voor jouw situatie

Bekijk jouw advies

Een nieuwe ketel is veiliger en zuiniger dan een oude ketel. Dat is goed nieuws voor het milieu en voor je energierekening. Maar je wilt natuurlijk wel de juiste ketel voor jouw woonsituatie kiezen. Zodat je verzekerd bent van een lekkere warme douche en een comfortabel huis. Wij helpen je daar graag bij. Daarom hebben we een selectie van topketels voor je gemaakt. Welke ketel je ook kiest, hij wordt altijd vakkundig geïnstalleerd door onze installateurs.

Zorgeloos genieten

Service en onderhoud

Genieten van de juiste temperatuur zonder zorgen. Bij de installatie van je nieuwe cv-ketel begint het eigenlijk pas. Comfortabele temperatuur, garantie en keuringen, het is allemaal bij de prijs inbegrepen.

> Onbezorgd genieten

Een nieuwe cv-ketel

Regel het vandaag nog!

Zonder zorgen genieten van een warm huis en lekker warm water? Start dan gelijk je aanvraag voor een cv-ketel en onze experts gaan voor je aan de slag. Toch liever telefonisch contact? Bel naar 088 – 4009 585 op werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur.

Cv-ketel

De warmtebron van je huis.

 

 • Ketels met energielabel A
 • Bespaar op je energierekening
 • Deskundige installatie
Start je aanvraag

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levensduur van een cv-ketel?

  De levensduur van een cv-ketel ligt rond de 12 tot 15 jaar. Hierbij is het uiterst belangrijk dat je periodiek onderhoud uitvoert om dit te verwerkelijken.

 • Wanneer moet ik onderhoud laten uitvoeren?

  Wanneer een ketel onderhoud nodig heeft ligt aan het type CV ketel. Een verouderde CV ketel moet vaker worden gecontroleerd dan een nieuwe ketel. Dit komt omdat de oudere CV ketel een “open CV ketel” is. Dit houdt in dat de vlam blijft branden door lucht aan te zuigen vanuit de woning. In de aangezogen lucht zit meer stof. Hierdoor ontstaan sneller verstoppingen die jaarlijks moeten worden gecontroleerd en schoongemaakt.

  Voor het onderhoud van een moderne CV of HR ketel is onderhoud eens in de twee jaar voldoende. Moderne ketels zuigen lucht van buiten de woning aan. Deze lucht is schoner dan lucht binnenshuis. Toch kun je het beste ook dit type cv-ketels eens paar jaar laten meten en controleren. Zo kan je er zeker van zijn dat je ‘s winters niet in de kou komt te zitten.

  Kijk hier voor meer informatie over onderhoud.

 • Kan ik zelf mijn CV-ketel controleren?

  Tot op zekere hoogte is het mogelijk om jouw ketel zelf te controleren. Alle onderdelen die in het zicht zijn, kun je in principe zelf schoonmaken. Zo kan je onder andere de ketel zelf bijvullen. Een verwarmingssysteem is erg complex en volledige controle zonder de benodigde kennis is niet verantwoord. Je kan dus het deels zelf doen, maar het wordt aangeraden een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren door een expert zoals Onnink.

 • Hoe voorkom je vergiftiging door koolmonoxide?

  Bekijk het artikel hoe je vergiftiging door koolmonoxide voorkomt