Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Airconditioning

Altijd een comfortabel binnenklimaat

Bij AircoPlan en Kouveld Klimaatbeheersing onderdeel van PronkGroep, geloven wij dat je meer uit jezelf kunt halen met het juiste binnenklimaat. We zorgen voor een comfortabel binnenklimaat op elk moment van de dag.

Gemak en comfort

Duurzaam verwarmen en verkoelen

Als wij een nieuw airconditioningsysteem aanbrengen, is er een heldere taakverdeling: wij het werk, jij een aangename woning of werkruimte met altijd een comfortabele temperatuur. Wij onderzoeken de mogelijkheden, realiseren de installatie en zorgen voor dat de ruimte heerlijk koel of warm is. Om het direct inzichtelijk te maken, kan je de aircokiezer invullen. Zo weet je binnen 6 vragen precies welk airconditioningsysteem voor jouw woning of ruimte het meest geschikt is. Met een airconditioningsysteem van Aircoplan kies je voor gemak en comfort!

Direct de juiste airco

Vanaf vandaag genieten!

Zonder zorgen genieten van een koele ruimte? Start dan gelijk met de AircoKiezer en onze adviseurs gaan voor je aan de slag. Toch liever telefonisch contact? Bel naar 088 – 4009 800 op werkdagen tussen half 9 en 17 uur.

Airconditioning

Haal meer uit jezelf!

 

 • Advies op maat
 • Airco’s van A-merken
 • Deskundige installatie
Ga naar de AircoKiezer

Onze werkwijze

Vanaf de aanvraag tot en met de uiteindelijke installatie willen wij het jou als klant zo fijn en makkelijk mogelijk maken. Lees hier meer over onze werkwijze, zodat je weet waar je aan toe bent.

Bekijk hier hoe wij werken

Onderhoud

Elke airco heeft één of twee keer per jaar onderhoud nodig om goed te kunnen blijven functioneren. Na installatie krijg je van ons een voorstel op maat voor optimaal onderhoud aan jouw airco.

> Wat je moet weten over overhoud

Altijd een comfortabel binnenklimaat

Of het nu hoog zomer is met zwoele nachten of een ander seizoen waarin je veel binnenshuis doorbrengt, een kwaliteitsairco zorgt altijd voor een comfortabel binnenklimaat. In schone en frisse lucht kun jij beter presteren en blijf je langer gezond.

Gemak en comfort

Verduurzamen met Aircoplan

Met onze airconditioning-oplossingen gaan duurzaamheid en comfort hand in hand. Je verlaagt je gasverbruik en verhoogt je energieprestatie van je woning én verbetert jouw binnenklimaat.

Neem contact met Aircoplan

Kunnen we ergens mee helpen of heb je een tip?

 

Je kunt ons bereiken op 088 – 4009 800. We zijn er op werkdagen van 8:00 tot 16:30 uur.

Mail Aircoplan

Veelgestelde vragen

 • Doen jullie ook onderhoud van airco’s?

  Ja. Bekijk de onderhoudsvormen op onze website.

 • Hoe vind ik direct de perfecte airco?

  Je ontvangt direct een prijsindicatie van het airconditioningsysteem na het beantwoorden van een paar korte vragen via onze Aircokiezer. Wij ontvangen vervolgens een bericht dat jij de Aircokiezer hebt ingevuld waarna wij contact met jou op zullen nemen voor het inplannen van een afspraak op de desbetreffende locatie om kosteloos een inspectie uit te voeren. Hierna streven wij ernaar jou binnen 2 weken te voorzien van een passende offerte. Nadat jij een akkoord hebt gegeven op de offerte maken we een afspraak om de airconditioning te komen plaatsen.

 • Ik wil graag een airco aanschaffen. Hoe ziet jullie werkwijze eruit ?

  Nadat wij je aanvraag hebben ontvangen via het contactformulier of de ingevulde vragen van de Aircokiezer maken wij een afspraak met jou om jouw woning of bedrijfspand te komen bekijken op een dag die jou schikt. Hierna streven wij ernaar om je binnen 2 weken te voorzien van een passende offerte. Nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte, maken we een afspraak om de airconditioning te komen plaatsen.

 • Wat kan ik van Aircoplan verwachten?

  Als airco-installateur van hoogwaardige airconditioningsystemen zoeken wij altijd de beste oplossing voor jouw situatie en wensen. Hiermee zorgen wij dat je alles uit jezelf kunt halen via een gezond binnenklimaat. Wij geven je twee garanties; we werken alleen met gecertificeerde monteurs en installeren alleen duurzame airconditioningsystemen. We stellen hoge eisen aan onze experts en onze fabrikanten. Zo bent je zeker van een efficiënt en goed functionerend airconditioningsysteem, indien deze regelmatig onderhouden wordt.