Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Dag van de groei

Afgelopen vrijdag vond voor de eerste keer in de historie van PronkGroep de Dag van de Groei plaats in het Excelsior stadion in Rotterdam. Alle collega’s en inspirerende sprekers lieten hun licht schijnen over twee onderwerpen; de aankomende energietransitie en de persoonlijke drijfveren om bij PronkGroep te werken.

Na een kort welkomswoord door René Pronk en Laura Willems werd de groep in tweeën gesplitst. Een deel van de medewerkers nam deel aan de workshop “Sterk in je Werk” van Wij Techniek. Hier is gesproken over vakmanschap en werkplezier. Goede reflectie en mooie inzichten bij diverse collega’s is de oogst van deze workshop. Het andere deel van de groep nam deel aan een workshop van Techniek Nederland waarin gesproken werd over de ontwikkelingen rondom de energietransitie en welke kansen deze biedt voor persoonlijke ontwikkeling en voor PronkGroep.

Na het leerzame deel was het tijd voor sport en spel. Tijdens verschillende sportieve activiteiten namen verschillende teams het tegen elkaar op. Het eind van deze fijne dag is afgesloten met een heerlijke BBQ.

We kijken terug op een mooie dag waarin we als PronkGroep dichter tot elkaar zijn gekomen!

Werken bij PronkGroep

Hoe pak jij het aan?

PronkGroep daagt toptalent graag uit. Bij ons heb je de vrijheid om jezelf elke dag beter te maken, verder te leren en je kwaliteiten te verbeteren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws