Medemblikstraat

Rookgasafvoer vervangen

Onze expertises in deze case

Vervangen rookgasafvoer en cv-ketels in de Medemblikstraat in Den Haag

Wooncorporatie Haagwonen heeft ons gevraagd om de cv-ketels van een woongebouw te vervangen. De rookgasafvoer was al meer dan 20 jaar oud, daarom adviseerden wij deze ook te vervangen. 

“De rookgasafvoer dient minimaal de levensduur van het verbrandingstoestel mee te gaan. Wordt de cv-ketel dus vervangen maar de rookgasafvoer niet, dan is er een grote kans op koolmonoxide.”
-Roelof Brugging, operationeel directeur Roveco
https://pronk-groep.nl/wp-content/uploads/2017/10/oude-2.jpg https://pronk-groep.nl/wp-content/uploads/2017/10/nieuwe-groter.jpg
Foto's voor en na het vervangen van het rookgasafvoerkanaal

Uitvoering

Allereerst hebben wij de woningen en de huidige rookgasafvoer geïnspecteerd. Vervolgens hebben wij de cv-ketels vervangen en de afvoeren en schoorsteenkap van het ketelhuis vervangen door een RVS rookgasafvoerkanaal incl. dakuitmonding.

Resultaat

Door het gebruik van RVS en een goede installatie door de monteurs van Roveco zijn de bewoners en de woningcorporatie zeker van een veilige installatie die minimaal de levensduur van de nieuwe cv-ketel meegaat. Dankzij de nieuwe cv-ketels behalen de bewoners een hoger rendement op de verwarming.

Over Roveco

Roveco is een installateur van rookgasafvoer en verwarming, gevestigd in Bergschenhoek. Zij specialiseren zich in de installatie van rookgasafvoer, zodat de opdrachtgever zeker is van een veilige installatie. Door middel van continue scholing van de monteurs en projectleiders kunnen zij de garantie geven een goed rookgasafvoer op te leveren.

Wilt u ook een hoger rendement op uw verwarming en zeker zijn van een veilige installatie? Kijk op www.roveco.nl of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze relatiebeheerders op 088-4009 600.

NEEM DIRECT CONTACT OP MET PRONKGROEP

Door een bundeling van expertises kunt u elke vraag rondom het binnenklimaat aan ons stellen. Onze relatiebeheerders gaan graag met u in ons gesprek.

Een schoon, veilig en comfortabel binnenklimaat? Bij PronkGroep vind je alle kwaliteit onder één dak.