Resultaat case aircoplan

Star MDC

Plaatsen van een duurzame en energiezuinige klimaatinstallatie

Onze expertises in deze case

Het realiseren van een duurzame W-installatie

De opdrachtgever wilde graag een nieuwe W-installatie. Aircoplan moest hiervoor een systeem installeren dat meerdere ruimte kan koelen en verwarmen, niet teveel geluid maakt en stijlvol is. Bevico, ook onderdeel van PronkGroep, heeft hiervoor tevens een nieuwe hoog rendements warmte terugwininstallatie aangebracht, inclusief de bijbehorende luchtkanalen.

Oplossing

AircoPlan heeft voor alle kantoren een multisplit koel- en verwarmingssysteem aangebracht. Door toepassing van hoogwaardige materialen is er een geluidsarme en stijlvolle klimaatinstallatie gerealiseerd. Omdat het airconditioningssysteem tevens als bijverwarming fungeert en een hoger rendement heeft dan de HR cv installatie is hiermee energiebesparing gecreëerd. Bevico heeft tevens een nieuwe hoog rendements warmte terugwininstallatie aangebracht, inclusief de bijbehorende luchtkanalen. Ook zijn er nieuwe sanitaire ruimten gecreëerd, is de riolering aangepast en is de bestaande collectieve CV installatie vervangen voor een HR toestel.

Resultaat

De opdrachtgever vond het belangrijk dat de installatie fluisterstil en stijlvol is. Aircoplan heeft daarom gekeken naar een installatie met een laag dB-label en een mooi ontwerp. Deze hebben zij in de voorbereidingen doorgenomen met de opdrachtgever en met tevredenheid van de opdrachtgever geïnstalleerd. Daarnaast heeft PronkGroep met Roveco, Bevico en Aircoplan de gehele W-installatie vervangen.

Over Aircoplan

Aircoplan is een installateur van airconditioning, gevestigd in Barendrecht. Zij gelooft dat iemand meer uit zich kan halen in een comfortabel binnenklimaat. Laat u een airconditioning systeem installeren door Aircoplan, dan bent u zeker van een efficiënt en goed functionerend systeem. Wij maken alleen gebruik van de beste producten en zetten alleen gecertificeerde monteurs in.

Wilt u ook een comfortabel binnenklimaat? Bel naar 088-4009 800 of kijk op www.aircoplan.nl

 

NEEM DIRECT CONTACT OP MET PRONKGROEP

Door een bundeling van expertises kunt u elke vraag rondom het binnenklimaat aan ons stellen. Onze relatiebeheerders gaan graag met u in ons gesprek.

Een schoon, veilig en comfortabel binnenklimaat? Bij PronkGroep vind je alle kwaliteit onder één dak.