Home > Nieuws
5
DEC

Bevico

Meer inzicht in uw installatie bezit door één handig programma

Als woningbeheerder moet u samenwerken met een (of meerdere) installatie- onderhoudsbedrijven om uw panden in orde te houden. Om er zeker van te zijn dat deze in orde blijven neemt u een abonnement voor een aantal onderhoudsbeurten per jaar. Hierdoor kan het vaker voorkomen dat de monteur voor niets komt omdat het systeem helemaal geen onderhoud nodig had. Of u bent juist te laat, omdat u geen kennis heeft over de conditie van uw installatie bezit.

Wat u echt nodig heeft, is zicht in de condities van de installaties, in het aantal storingen die plaats hebben gevonden, in de werkzaamheden die uitgevoerd zijn en in de onderhoudsbehoefte. Zo kunnen wij nagaan of de monteur goed zijn werk doet, waardoor u de best mogelijke kwaliteit krijgt.

Bevicode
Voor dit inzicht hebben wij de Bevicode ontworpen, welke uniek in de Nederlandse markt is. Hiermee worden alle installaties voorzien van een barcode waarmee op afstand de installatie- en onderhoudsspecificaties van inmiddels tienduizenden woningen digitaal kunnen worden bijgehouden.

Bevico Planning systeem (BPS®)

Met ons planning systeem kunnen projecten tot en met uitvoering en definitieve afhandeling gevolgd worden. BPS® bevordert een verhoging van efficiëntie en , waardoor zowel opdrachtgever als huurder profiteert van samenwerking met Bevico.

Werkwijze Bevico
Met bijna 20 jaar ervaring en drie vestigingen in Nederland is Bevico een van de koplopers in Nederland op het gebied van renovatie en onderhoud van ventilatie- en luchtbehandelingssystemen.

Bij Bevico doen we meer dan alleen de uitvoering van een renovatie. Ons team onderscheidt zich door expertise, diepgaande kennis van de ontwikkelingen in de markt en eigen (door)ontwikkeling van technieken en systemen. Wij zijn een lange termijnpartner, voor zowel woningbouw als utiliteit, waarbij we samen met onze opdrachtgevers concrete resultaten behalen. Onder andere realiseren wij kostenreductie, een lagere storingsgraad, snellere afhandeling, een hoger percentage first time fixed en een hogere klanttevredenheid. Van zowel onze opdrachtgevers als haar bewoners. Onze activiteiten worden geborgd door een geïntegreerd kwaliteit-, arbo- en milieumanagementsysteem.